Het is leuk en gezellig om katten in huis te hebben. Maar kattenhaar verwijderen is minder leuk. Het is een regelmatig terugkerend karweitje waar je niet echt vrolijk van wordt. Op internet zijn er allerlei tips te vinden voor het verwijderen van kattenhaar. Denk hierbij aan een droog schuursponsje of een raamwisser. Het zijn misschien handige tips die de meest opvallende haren verwijderen. Vaak krijg je er de vastzittende of korte haren echter niet mee weg. En hoe krijg je die haren weer van het schuursponsje af?  

 

Gelukkig is er een innovatieve oplossing voor het verwijderen van kattenhaar. De Fur Daddy verwijdert alle kattenharen binnen enkele seconden. De microsonische technologie zorgt ervoor dat er geen haartje achterblijft. Hij is ideaal voor het reinigen van je bank, tapijt, bed, kleding en kattenmand. Hoe werkt deze ‘Fur Daddy’ precies? Je leest er alles over in dit artikel.

 

Hoe kan ik kattenhaar verwijderen?

Kattenhaar verwijderen doe je snel en eenvoudig met de Fur Daddy. De speciale microvezelborstelharen verwijderen alle haren van elk oppervlak. Bovendien ligt hij perfect in de hand dankzij het ergonomische ontwerp. En de geïntegreerde opvangbak zorgt ervoor dat je alle verwijderde haren in één beweging moeiteloos in de prullenbak gooit.

 

Kattenhaar verwijderen is nu een fluitje van een cent. De Fur Daddy produceert duizenden trillingen per minuut. Hierdoor maakt hij zelfs hardnekkig vastzittend dierenhaar moeiteloos los. Of het nu je kleding is of je bank, Fur Daddy zorgt altijd voor snelle en perfecte resultaten. 

 

Hoe werkt de Fur Daddy?

Sommige apparaten maken zoveel lawaai dat je huisdieren er bang voor zijn. De Fur Daddy is zo stil dat je huisdieren gewoon kunnen blijven zitten. Bovendien werkt hij in beide richtingen waardoor het gebruiksgemak toeneemt en je nog sneller klaar bent. In een oogwenk verwijdert hij vacht, huidschilfers, stof en pluisjes van elk oppervlak. Denk hierbij aan kleding, kussens, dekens, stoelen of de bank. 

 

Heb je alle haren verwijderd? Dan maak je het apparaat eenvoudig schoon door de opvangbak leeg te gooien. Fur Daddy is snoerloos en handig oplaadbaar met batterijen. Dat maakt hem enorm praktisch en ideaal om mee te nemen. Kattenhaar verwijderen was nog nooit zo eenvoudig.

 

Fur Daddy bestellen

Vergeet het schuursponsje, de raamwisser en de gewone pluizenroller. Bestel vandaag nog een Fur Daddy en maak jouw huis snel en eenvoudig vrij van kattenhaar. Kattenhaar verwijderen een lastig en vervelend klusje? Niet met de Fur Daddy! Het haar van je kat maakt geen schijn van kans met deze innovatieve oplossing. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *